Look at our Trip Advisor Testimonials

Bedankt voor het kiezen van Ecuador, één van de meest diverse landen ter wereld. Ecuador is een land met spectaculaire actieve vulkanen, besneeuwde bergtoppen, weelderige jungles en rustige stranden. En als u dat allemaal gezien hebt zijn er natuurlijk de Galapagos eilanden.

Ontdek dit alles, of een gedeelte ervan, met Guanguiltagua Expeditions. Wij bieden volledig op maat gemaakte reizen in Ecuador aan die voldoen aan uw persoonlijke wensen en behoeften. Laat ons u rondleiden door dit magische land!

Van traditionele indianenmarkten en schitterende trekkingen tot Inca ruïnes en exotische flora en fauna. Ecuador heeft het allemaal. Kies tussen indrukwekkende bergen, een jungle avontuur, het ontdekken van koloniaal Ecuador of het tot rust komen in heetwaterbaden of op het strand.

Door onze persoonlijke service bieden we ook de mogelijkheid om tours te organiseren, die u naast alle bekende plekken, ook naar de minder bekende plekken weg van het gebaande pad leiden. Zodat u het echte Ecuador kunt ervaren. Een andere mogelijkheid die Guanguiltagua biedt is de kans om één van Ecuador´s kleurrijke festivals in uw reis op te nemen.

We bieden individuele, flexibele en op maat gemaakte reizen in Ecuador aan, die aan al uw wensen voldoen. Het kunnen tours zijn van een dag tot een maand of langer. Geleid door ervaren, meertalige gidsen in het Engels, Italiaans, Spaans of Nederlands. U vertelt ons wat uw wensen zijn en wij maken een op maat gemaakte reis voor u.

Ecuador is spectaculair, laat ons u rondleiden.

Neem contact met ons op om een op maat gemaakte reis voor u te creeëren.