Voor degene die op vakantie gaan om tot rust te komen en te ontspannen, kunnen we Relaxing Ecuador tours organiseren. We zullen u meenemen naar de beste plekken waar u heerlijk tot rust kunt komen en kunt genieten van de prachtige omgeving.

Relaxing Ecuador tours kunnen georganiseerd worden naar de warmwaterbronnen van Papallacta, die een helende werking hebben. Tours naar Papallacta kunnen als dagtour vanuit Quito aangeboden worden, maar u kunt er ook blijven overnachten om de warmwaterbronnen te ervaren kijkend naar de sterrenhemel.
Een goed alternatief zijn de warmwaterbronnen van Oyacachi, wat als dagtour vanuit Quito gedaan kan worden, maar wat ook goed gecombineerd kan worden met een overnachting in een hacienda.

Een andere mogelijkheid is om richting de Ecuadoraanse kust te gaan. Ecuador kust tours kunnen georganiseerd worden naar alle bestemmingen aan de kust. Het klimaat aan de kust wisselt per plaats en per seizoen, dus als zon en warmte belangrijk voor u zijn, laat dit ons weten. Zodat we u mee kunnen nemen naar de juiste plaats op de juiste tijd om de beste kans te hebben op zonnig weer. Vanaf juni tot en met september is het walvissenseizoen en is er de mogelijkheid om bultrugwalvissen te spotten.

Tours naar Vilcabamba kunnen geregeld worden voor degenen die graag ver weg willen zijn van alles. Tijdens uw verblijf in Vilcabamba kunt u heerlijk relaxen. De vallei waarin Vilcabamba ligt staat bekend om de hoge leeftijd die de bewoners bereiken. Als u Vilcabamba leert kennen zult u begrijpen waarom, de ontspannende manier van leven en het aangename klimaat zorgen ervoor dat iedereen zonder stress leeft.
Baños is een andere plezierige plek om te ontspannen.

Vertel ons wat uw wensen zijn en we zullen een reis op maat voor u creeëren.

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player