Haciendas in Ecuador geven u de mogelijkheid om een blik te werpen in Ecuador´s koloniale verleden. Een verblijf in een hacienda is een uitstekende manier om een paar dagen heerlijk te ontspannen en van de prachtige omgeving te genieten.

Betiteld als de oudste hacienda van Ecuador, de hacienda Guachala in de omgeving van Otavalo, is een goede keuze om het hacienda leven te ervaren. In de kapel hangen fascinerende foto´s van het vroegere hacienda leven en met gemak kunt u er een paar uur doorbrengen. Met optionele activiteiten als wandelen en paardrijden of ontspannen in het zwembad zult u zich hier niet snel vervelen. Het restaurant serveert lokale gerechten en na een diner is het heerlijk om een glas wijn te drinken in de lounge bij de open haard.

Andere populaire haciendas in Ecuador zijn Hacienda Cusín en Hacienda Pinsaqui, waar de vrijheidsstrijder Simon Bolivar heeft gelogeerd en waar prachtige foto´s hangen over de geschiedenis van deze hacienda.

Haciendas in de buurt van Otavalo worden vaak gebruikt als plek om te overnachten, omdat u uw verblijf kunt combineren met een bezoek aan de indianenmarkt. Maar er zijn ook een aantal haciendas in andere gedeeltes van het land. Als u graag wilt overnachten in een hacienda, laat het ons weten.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player