Guanguiltagua doet alles graag op uw manier. Wij bieden volledig op maat gemaakte reizen aan die aan uw persoonlijke wensen voldoen. Met tien jaar ervaring in het toerisme in Ecuador weten we de allerbeste plekken te vinden die Ecuador te bieden heeft.

U kunt contact met ons opnemen via deze site.

U zult zien dat we op deze site een aantal suggesties van verschillende soorten tours hebben gemaakt. Dit zijn slecht suggesties. We bieden ook tours aan met een meer historische of culturele achtergrond. Of actieve tours met nadruk op trekkingen en andere outdoor activiteiten. Ook kunt u gaan shoppen of een rondreis maken langs alle hoogtepunten van Ecuador. Een ander alternatief wat we in uw reis kunnen verwerken zijn plekken waar u heerlijk kunt ontspannen.

En natuurlijk kan dit alles in uw op maat gemaakte reis gecombineerd worden als dat uw voorkeur is.

Het is simpel om met ons uw reis te organiseren:

  • Vertel ons voor hoe lang u komt
  • Vertel ons wanneer u komt
  • Vertel ons wat u graag tijdens uw reis wilt doen

Dan kunnen we beginnen met het plannen van uw reis. Het is voor ons ook handig om te weten of u een budget-, middenklas-, of luxueuze reis wilt, zodat wij de juiste accommodatie voor u uit kunnen kiezen.

Dan zullen we u een voorstel toesturen en samen met u uw reis gaan plannen. En eventuele wijzingen in het programma aanbrengen.

Als u meer wilt weten over onze op maat gemaakte reizen in Ecuador, neem dan contact met ons op

Lees meer over ons.

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player