Ecuador Wildlife tours kunnen u laten zien wat de natuur in Ecuador allemaal te bieden heeft.

In het nevelwoud gebied zijn er veel mogelijkheden om vogels te spotten. De beste plek voor vogelspot tours in Ecuador is Mindo. Maar ook in het gebied rond de vulkaan Antisana kunnen er veel vogels, waaronder condors en caracaras, gespot worden.

Om dieren te zien kunt u het beste diep het Amazone gebied ingaan. Ga niet naar het secundaire bos, maar neem een vliegtuigje dat u naar het primaire regenwoud van de Amazone brengt om in het wild levende dieren, zoals apen, papagaaien, toekans, kaaimannen en roze zoetwater dolfijnen te spotten.

Aan de Ecuadoraanse kust is het vanaf juni tot en met september walvissenseizoen en is er de mogelijkheid om bultrugwalvissen te spotten.

Het is een spectaculair gezicht om ze uit het water te zien springen.

Eén van de meest unieke plekken op aarde om vogels en dieren te zien, zijn natuurlijk de Galápagos eilanden, wat een absoluut hoogtepunt is van een reis naar Ecuador! U komt er veel unieke diersoorten tegen, zoals zeeleeuwen, hamerhaaien, leguanen, blauwvoet Jan-van-Genten, pinguïns en reuzeschildpadden. U kunt dicht bij deze dieren in de buurt komen, omdat ze erg tam zijn doordat ze nooit natuurlijke vijanden hebben gekend.

Guanguiltagua kan u helpen met het organiseren van uw tour naar Galápagos.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player