Een rondreis waarbij u alle hoogtepunten van Ecuador ziet. Guanguiltagua zal alle bekende hoogtepunten die Ecuador te bieden heeft in uw reis verwerken.

In het noordelijke gedeelte van de Andes: tours naar Otavalo, Cotopaxi, Papallacta en Mindo zijn erg populair en al deze bestemmingen bevinden zich op 2 uur vanuit Quito.
U kunt zich vestigen in Quito en dagtours maken naar deze fascinerende bestemmingen. U kunt ook een bezoek brengen aan de evenaar om op hetzelfde moment in het noordelijk en zuidelijk halfrond te staan. Ook biedt Guanguiltagua u de mogelijkheid om een rozenkwekerij te bezoeken.

Het midden en zuidelijke gedeelte van de Andes bieden u ook een aantal populaire bestemmingen. U kunt actieve vulkanen zien tijdens uw tour naar Baños, een rit maken boven op het dak van een trein richting de Duivelsneus, en koloniale kerken bezoeken tijdens een citytour in Cuenca. Het is ook mogelijk om vanuit Cuenca een tour te maken naar het Ingapirca Inca complex, of het Nationaal Park Cajas. Vanuit Vilcabamba is het mogelijk om naar het Nationaal Park Podocarpus te gaan, om te wandelen of te paardrijden.

Aan de kust kunt u gedurende de maanden juni-september walvissen spotten in Puerto Lopez. Of u kunt de Ruta del Sol van noord naar zuid rijden, een mooie weg naast de kustlijn van de Stille Oceaan.

In de jungle zijn er veel mogelijkheden om dieren te spotten. We kunnen overnachtingen voor u regelen in een lodge in het primaire regenwoud van de Amazone, zodat u in het wild levende dieren zoals apen, papagaaien, toekans, kaaimannen en roze zoetwater dolfijnen kunt spotten.

Vertel ons wat u graag wilt zien en wij maken een reis gebaseerd op uw persoonlijke wensen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player