Uw op maat gemaakte reis kan zo georganiseerd worden dat de nadruk wordt gelegd op alle culturele facetten die Ecuador te bieden heeft.

In een Ecuador Cultuur tour verwerken we uiteraard een tour naar de indianenmarkt van Otavalo, wat de grootste en beroemdste indianenmarkt van Zuid-Amerika is. Ook kunnen we een tour naar de lokale markt in Saquisilí of Guamote in uw reis verwerken. Dit zijn lokale markten waar maar weinig toeristen komen – een interessante “weg-van-het-gebaande-pad” ervaring.

Een andere mogelijkheid die Guanguiltagua biedt, is de kans om één van Ecuador´s festivals in uw reis op te nemen. Overweeg om uw reis zo te plannen dat we een bezoek kunnen brengen aan één van deze kleurrijke festivals.

We kunnen tijdens het plannen van uw reis ook citytours in Quito of Cuenca in uw reis verwerken. Dit geeft u de kans om Ecuador´s koloniale architectuur te bewonderen en meer te weten te komen over de geschiedenis van Ecuador.

U kunt ook een bezoek brengen aan lokale wevers, kunstenaars en muzikanten in kleine plattelandsdorpjes, zodat u een beeld kunt vormen van het leven op het platteland.

Indien u meer wilt weten over de Ecuadoraanse cultuur, behoort een overnachting in een hacienda of een verblijf bij een Ecuadoraanse familie in Quito of een verblijf bij een Quichua familie in Otavalo of in de jungle ook tot de mogelijkheden.

Neem contact met ons op om een op maat gemaakte Ecuador Cultuur tour te creeëren.

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player